Sistem de Localizare GPS Auto in timp real (AVL)

In vederea reducerii costurilor de exploatare si a gestionarii eficiente a parcurilor auto, va propunem un sistem profesional de monitorizare prin GPS a parcului auto compus din echipamente de localizare prin GPS si software de monitorizare a vehiculelor. Solutia noastra GPS este mai cunoscuta sub numele de “sistem de localizare prin GPS” sau “sistem de monitorizare prin GPS”.

S.A.S GRUP SRL este liderul pietei de sisteme de monitorizare flote auto prin GPS, cu peste 100 de clienti si peste 4.500 de masini pe care s-au instalat echipamente GPS, astfel incat va oferim cel mai exact, rapid si profesional sistem GPS de pe piata romaneasca si cel mai bun suport tehnic.

Compania noastra va garanteaza ca numai de la noi puteti sa achizitionati cel mai vandut si probabil cel mai bun sistem GPS de pe piata cu un suport tehnic permanent adaptat la necesitatile dumneavoastra, veti utiliza un produs de incredere, fara sa va expuneti riscului de a cumpara o solutie software sau hardware instabila. Intr-o economie de piata dinamica, nimeni nu-si poate permite riscul de a achizitiona un software ieftin si instabil sau care sa nu foloseasca la nimic, asa ca noi va propunem sa nu riscati si sa alegeti experienta, alegeti fiabilitate si respectul fata de clienti, adica alegeti solutia profesionala de monitorizare auto prin GPS de la S.A.S GRUP, distribuit in aceasta zona geografica de SRK.

Cateva din beneficiile imediate de dupa implementarea sistemului GPS
– se pot verifica/optimiza rutele parcurse de flota auto
– se elimina stationarile inutile
– se elimina drumurile efectuate in scop personal de soferi
– se reduce furtul de carburant
– se controleaza modul de conducere al soferilor – vitezele cu care se circula
– se obtin rapid datele legate de km parcursi de toate vehicule, date care se pot utiliza pentru un management de flota auto eficient
– se obtin in timp real pozitiile masinilor si se pot coordona mai eficient rutele de urmat de acestea
– se obtin date statistice pentru departamentul logistic legat de numarul de vizite la un client(sau toti clientii) si duratele de stationare la acesta, etc.

http://www.alarma.ro/