Evidenta contabila in WinMENTOR este foarte simpla si intuitiva. Sistemul asigura posibilitatea introducerii planului de conturi specific firmei Dvs. putand folosi analitice pe un numar nelimitat de nivele. Va fi calculat automat coeficien-tul diferentelor de pret la marfuri, se vor inchide automat conturile de venituri si de cheltuieli, conturile de TVA.

Pentru firmele asociate in participatiune, programul asigura distribuirea procentuala a veniturilor si cheltuielilor. Intrucat inregistrarile contabile sunt efectuate automat, programul compune si explicatiile acestora, detaliate conform optiunii utilizatorului.

In momentul introducerii datelor din documentele primare in machete, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente, acestea putand fi vizualizate imediat si datele astfel introduse vor fi preluate in mod automat in toate modulele sistemului.

Inregistrarile contabile efectuate automat de program pot fi completate, eventual, cu note contabile diverse (ex.: pentru cheltuieli de constituire, repartizarea profitului, impozit pe dividende)

http://www.winmentor.ro/