Modulul Salarii ofera posibilitatea calculului salariilor angajatilor, lasand utilizatorul sa opteze intre inregistrarea lor contabila direct in modulul de baza WinMENTOR sau includerea lor manuala prin note contabile.

In afara acestei posibilitati, care permite functionarea modulului independent de produsul de baza WinMENTOR, modul Salarii are facilitati de configurare a contributiilor, indemnizatiilor, sporurilor si retinerilor, ce ii confera un grad ridicat de adaptabilitate la cerintele utilizatorului si la modificarile de legislatie. Adaugand gradul ridicat de configurare a listelor specifice, rezulta un instrument ideal pentru optimizarea activitatii de evidenta a personalului si calcul al salariilor.

Integrat in produsul de baza WinMENTOR, modulul permite preluarea realizarilor din productie pentru angajatii salarizati in acord, calculand automat indicele de realizare a salariului si oferind date pentru calculul costurilor pe produs realizat.

Exista, de asemenea, posibilitatea de a opera regularizarea automata a impozitului pe venitul global la sfarsit de an si de a exporta atat fisele fiscale pe suport electromagnetic cat si declaratiile lunare de CAS si somaj.