Versiuni noi – WinMENTOR 849.04 si DECLARATII 202.05

 

 

Versiunile noi, WinMENTOR 849.04 si DECLARATII 202.05, sunt disponibile pentru download.

Incepand cu data de 13 Octombrie, toti clientii nostri pot descarca noua versiune WinMENTOR 849.04, de pe ftp.winmentor.ro.

In aceasta versiune s-a modificat structura pontajelor, atat in ceea ce priveste evidenta zilelor si orelor lucrate Sambata, Duminica si in zilele de sarbatori legale (altele decat Sambata si Duminica), precum si evidenta zilelor suspendate si de contract activ, necesare calcularii CAS si CASS angajator.

Atentie!
Pentru pontajele din luna august, in care sunt inregistrate zile de intreruperi: N si/sau I (invoiri fara salariu), deoarece programul nu poate stabili automat natura lor – nu poate sti daca sunt zile de suspendare a contractului, va rugam sa retratati pontajele respective prin lansarea procedurii de VERIFICARE COERENTA SALARII, din SERVICE, si specificare manuala (eventual) a zilelor respective de suspendare in pontajul de lichidare. Zilele de contract activ se calculeaza automat. Dupa aceea se vor recalcula salariile si eventual se va regenera si D112.

Detaliile acestei noi versiuni sunt disponibile pe ftp-ul nostru, de unde o puteti si descarca.

***

Versiunea noua DECLARATII 202.05 permite generarea declaratiilor utilizand noua versiune a structurii bazei de date WinMENTOR 849 si cuprinde actualizarea Declaratiei 112 in vederea preluarii contractelor de munca a caror norma de lucru este subunitara si mai mica de 0,5 ore pe zi.
Atentionarile, generate de programul DUKIntegrator, nu reprezinta un impediment pentru depunerea declaratiei la ANAF.

Lista completa a noutatilor aduse de aceasta versiune este disponibila aici, iar kitul noii versiuni poate fi descarcat de aici.