Sarcina acestei activitati este proiectarea, instalarea si întretinerea sistemelor hardware de mare siguranta, a soft-urilor de retea, de baza si intermediere precum si suportul, respectiv service-ul în domeniul infrastructurii. Consultanta în domeniul echipa-mentelor de calcul cuprinde acele mijloace si instrumente care asigura o arhitectura cu posibilitate de nivelare si functionare non-stop, fara erori pentru functionarea si pentru punerea în functiune a sistemelor economice si nu numai, precum si managementul de la distanta, în cadrul careia prin orice linie de telecomunicare (dial-up, închiriat, Internet on-line) specialistii societatii ofera remediu pentru problemele aparute fara deplasare la fata locului.

Colaboratorii specializati, care beneficiaza de pregatire în domeniul Citrix®, Microsoft®, Novell®, Linux, în tara si în strainatate garanteaza dirijarea cu succes si realizarea complexelor proiecte IT, la societati comerciale din tara si facultati din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Specialistii responsabili de infrastructura detin experienta bogata în domeniul formatarii si configurarii serverelor de categorie superioara. Hardware-ul oferit dispune de o bogata scala a elementelor pasive sau active de retea, de la proiectare, constructie pâna la configurare.

Dintre produse se evidentiaza instalatiile de retea cablate, radio si retelele de comunicare mobila. Gama de produse este alcatuita în exclusivitate din instalatii de marca, de calitate înalta, reprezentând tehnica de vârf.

Portofoliul de softuri oferite este alcatuit dintr-o gama larga a sistemelor de operare, a motoarelor de baze de date relationala, a sistemelor corespondente si de instrumente de management de sistem. Totodata se ofera activitati de consultanta în legatura cu produsele de securitate tehnica si în realizarea activitatilor legate de servicii: firewall, VPN, criptografie, supraveghere hacker si trafic, aplicatii de selectare, instrumente de protectie antivirusi, solutii de arhivare.