Noutati WinMENTOR – Versiunea 758.01

Noutati WinMENTOR – Versiunea 758.01:

Liste:

Mentor

In MISCARI, lista “Miscari interne” s-a adaugat coloana “Cont corespondent” ce va contine contul specificat de utilizator in dreptul articolelor din fereastra “Date” a machetelor: modificare de pret, diminuare stoc, marire stoc.
S-a corectat coloana “Discount” din lista “Iesirilor” din MISCARI.

Comercial

In CLIENTI, lista “Informatii catre client” s-a modificat denumirea coloanei “Clasa articol” in “Simbol clasa articol” si s-a adaugat “Clasa articol” care va contine denumirea clasei de articole.
In lista “Urmarire incasari furnizori” din meniul FURNIZORI, s-au adaugat coloanele “Cod extern articol”, “Cod intern articol”.

Mentor:

• EVIDENTA CONTABILA PENTRU AN FISCAL DIFERIT DE ANUL CALENDARISTIC – Au fost introduse doua constante generale noi de functionare in sectiunea contabile: “Luna de START pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic”, “Anul de debut pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic”. Constantele se vor completa incepand cu luna anterioara lunii de debut pentru anul
fiscal noncalendaristic, pentru cazul in care baza de date cuprinde si perioada in care anul fiscal coincide cu anul calendaristic. In cazul in care baza de date se inregistreaza de la inceput pentru an fiscal noncalendaristic, constantele se vor configura incepand cu luna de pornire.
S-a modificat interfata de definire a contului contabil, in vederea asigurarii posibilitatii introducerii soldurilor initiale si rulajelor precedente pentru anul fiscal noncalendaristic.
Balanta contabila se poate genera atat pentru anul calendaristic cat si pentru anul fiscal.
• IMPORT DATE DIN ALTE APLICATII – Corectata identificarea tipului contabil a partenerului prin “Simbol”.

Service:

• FUZIONARI – Au fost actualizate procedurile de fuzionare parteneri si gestiuni pentru fisierele adaugate in ultimii doi ani.

WMEdi:

• EXPORT FACTURI IN FORMAT xml – A fost adaugat exportul in format NOVENSYS.
• EXPORT FACTURI IN FORMAT DOCPROCESS (CARREFOUR, AUCHAN,…) – A fost modificata denumirea fisierului de export in vederea asigurarii unicitatii, in cazul reluarii exportului pentru o noua retransmitere si a fost corectat modul de completare a adresei sediului social.

Comercial:

• CONTRACTE COMERCIALE – S-a introdus posibilitatea definirii ultimei zile din luna ca zi pentru generarea scadentarului termenelor de plata.