Noutati WinMENTOR – Versiunea 739.08

Noutati WinMENTOR in versiunea 739.08:

Mentor:

• SELECTARE LUNA DE LUCRU – S-a corectat afisarea view-ului de selectie a lunii de lucru in cazul bazelor de date cu un numar mare de luni.
• AVIZE IESIRI IN CUSTODIE – S-a corectat salvarea flag-ului de custodie la modificarea avizului.

Salarii:

• CONSTANTE PERSONAL SALARIZARE – S-a adaugat constanta “Cont cheltuieli venituri din arenda” pentru contractele de venituri cu aceeasi denumire din venituri profesionale.
• CALCUL SALARII – S-a rotunjit valoarea campului “Neimpozabil” in cazul angajatilor pentru care s-a inregistrat ca indemnizatie de asigurari sociale indemnizatia de accident de munca.
• IMPOZITAR – Am revenit asupra trunchierii referitoare la calculul impozitului pe salarii deoarece programatorii aplicatiei DukIntegrator pentru declaratia D112 au renuntat la acest mod de calcul si validarea corespunzatoare. Regretam inconvenientele acestei modificari. Am avut de ales in a nu modifica modul de calcul si a nu trece la validare declaratia D112 sau in a modifica modul de calcul si a trece la validare declaratia D112.
Pentru cei care nu stiu: in perioada 31.01.2014-21.02.2014 au fost postate 6 modificari privind generarea si validarea declaratiei D112 pe site-ul ANAF-ului.
In concluzie nu mai este necesara configurarea solicitata in versiunea precedenta.