Noutati WinMENTOR – Versiunea 737.17

Noutati WinMENTOR in versiunea 737.17:

Liste:

Mentor

In lista “Intrari” s-a adaugat coloana “Pret vanzare”, care reprezita pretul unic din nomenclatorul de articole sau pretul implicit, in cazul preturilor multiple. S-a adaugat coloana “Tip partener” in lista “Nomenclator parteneri”.

Service auto

In meniul “Nomenclatoare” s-a adaugat lista “Nomenclator parteneri”.

Mentor:

• DESIGN – S-a introdus posibilitatea configurarii culorilor cu care se afiseaza taburile active (si bara de meniu), tab-urile inactive, precum si marimea, tipul (bold sau regular), culoarea fonturilor in tabul activ/inactiv, bara de meniu. Aceasta posibilitate exista atat in desktop-ul de date cat si in cel de liste. • FACTURI LA AVIZE IESIRE – S-a corectat generarea facturarii pe sediul social al firmei pentru avize multiple, generate pe diverse sedii de livrare. • LIVRARE IESIRI – S-au introdus doua campuri noi care evidentiaza adaosul total al livrarii (procentual si nominal), care se populeaza la apasarea butonului “Total adaos”. Nu se completeaza pentru categoriile de utilizatori “Blind”.

Service auto:

• LANSARE COMANDA – S-a marit interfata in favoarea coloanelor de denumire pentru: operatii, platitori, gestiune, articole. S-a modificat modul de incarcare a lucrarilor solicitate si constatate, solicitandu-se utilizatorului introducerea denumirii lucrarii imediat dupa selectarea tipului de lucrare. • MONETARE – Corectat generarea monetarelor pentru bonurile din emulare tastatura.

Curierat:

• FACTURA AWB – S-a corectat generarea facturii in lei, din AWB in valuta.